Etusivu Tuote Kokeile ilmaiseksi Tilaa Ota yhteyttä
Kirjaudu sisään

OnniPC-ohjelma

OnniPC
-ohjelma voidaa asentaa uuteen tai vanhaan Windows-käyttöjärjestelmän omaavaan tiotokoneeseen. Ohjelma asennetaan aivan samalla tavalla kuin mikä tahansa muukin Windows-ohjelma. Ohjelma voidaan asentaa käynnistymään automaattisesti heti, kun tietokone kytketään päälle. Tietokoneen käynnistyttyä OnniPC:n aloitussivulle tulee näkyviin isot kuvakkeet, joiden avulla  OnniPC:ssä siirrytään käyttämään eri toimintoja.


Hinta:
8,- € / kk tai 149,- € kertamaksuna per käyttäjä.

Kokeile ilmaiseksi kuukauden ajan
Ennennäkemättömän yksinkertainen sähköpostiohjelma
Jokainen OnniPC:n käyttäjä saa oman sähköpostiosoitteen. Perheenjäsenet ja ystävät voivat lisätä oman kuvan osoitekirjaan, joten viestin vastaanottajan valinta on äärimmäisen helppoa.

Ilmaiset videopuhelut
OnniPC-ohjelmiston käyttäjät ovat vain kahden klikkauksen päässä kasvokkain tapahtuvasta yhteydenpidosta lapsiin, lastenlapsiin, avustajiin ja ystäviin. Ohjelmisto hyödyntää suosittua Skype™ -teknologiaa, joten videopuhelut ovat käyttäjille täysin ilmaisia.

Uusi tapa surffata netissä
Oletko turhautunut tavallisen nettiselaimen pieniin teksteihin ja hankalakäyttöisiin vierityspalkkeihin?   Netissä surffaus on nyt entistä helpompaa OnniPC:n uudenlaisen nettiselaimen ansiosta.

Valokuvien katselu on nyt entistä helpompaa
Perheen valokuvat ovat vain yhden klikkauksen päässä tietokoneen käynnistymisen jälkeen. Sähköpostien liitteenä lähetetyt valokuvat siirtyvät automaattisesti OnniPC:n valokuva-albumiin. Helppoa!

Aivotoimintaa aktivoivat pelit
Tutkimukset osoittavat että tietokoneen käyttö ja pelaamisen muodossa tapahtuva aivojumppa parantaa henkistä hyvinvointia ja terveyttä. Pysy vireänä pelaamalla pelejämme, jotka on suunniteltu ensisijaisesti ikäihmisille.

Muut ominaisuudet:
  • Avustajalla on mahdollisuus päivittää käyttäjän osoitekirjaa ja nettiselaimen suosikkisivuja etäyhteyden avulla
  • Sähköpostien ja valokuvien tulostus
  • Worrd-, Powerpoint-ja PDF dokumenttien katselu
  • Tekninen tuki etäpalveluna