Etusivu Tuote Tilaa Ota yhteyttä
Kirjaudu sisään

OnniPC-tabletti

OnniPC
-tabletti on helppokäyttöinen sormitietokone. OnniPC avautuu automaattisesti aina, kun tabletin käynnistää. OnniPC:n aloitussivulle tulee näkyviin isot kuvakkeet, joiden avulla OnniPC:ssä siirrytään käyttämään eri toimintoja.


Hinta:
349,00 €

Avaa tästä verkkokauppamme
Gmailin suuri ja maksuton sähköpostilaatikko
OnniPC:stä saa parilla kosketuksella ruudulle Gmail-sovelluksen, jonka kautta sähköpostin lähettäminen on vaivatonta ja maksutonta.

Maksuttomat videopuhelut
OnniPC-ohjelmiston käyttäjät ovat vain muutaman kosketuksen päässä kasvokkain tapahtuvasta yhteydenpidosta lapsiin, lastenlapsiin, avustajiin ja ystäviin. Ohjelmisto hyödyntää suosittua Skype™ -teknologiaa, joten videopuhelut ovat käyttäjille täysin maksuttomia.

Näppärä tapa lukea uutisia
Uutisartikkelien avaaminen onnistuu nyt parilla kosketuksella. Tuoreimmat uutiset ovat heti saatavillasi!

Valokuvien katselu on nyt entistä helpompaa
Valokuva-albumi on parin näpäytyksen päässä. Tabletissa on muistikorttipaikka, johon sopii MicroSD-kortti, jolle voi tallentaa valokuvia tabletilla, kännykällä tai digikameralla.

Aivotoimintaa aktivoivat pelit
Tutkimukset osoittavat että tietokoneen käyttö ja pelaamisen muodossa tapahtuva aivojumppa parantaa henkistä hyvinvointia ja terveyttä. Pysy vireänä pelaamalla pelejä. Pelaaminen sopii kaikenikäisille ihmisille!

Missä olen?
"Missä olen?"-toiminto näyttää sijaintisi kartalla, koordinaattisi ja arvion lähimmän kadun nimestä!